Vi elsker begge dyr og har selv haft alt lige fra undulater, dværgpapegøjer, ænder, høns og fasaner til hunde, katte, marsvin, kaniner, landskildpadder og heste. Det har længe været et ønske at komme til at arbejde med dyr – vi var derfor ikke længe om at slå til, da vi fik muligheden for at åbne afdelingen i Hedehusene. Vi har derfor valgt at sadle om og kombinere vores arbejde indenfor salg og markedsføring med arbejdet hos Den Hjælpende Pote.

Arbejdet med dyrene er utrolig givtigt – vi får så mange fantastiske oplevelser med hjem samtidig med at vi kan hjælpe folk, der pga. lange arbejdsdage, ferier, diverse arrangementer o.lign. har brug for hjælp i en kortere eller længere periode.

Vi passer alle former for kæledyr både hunde, katte, heste, fugle, landskildpadder, hamstre, marsvin, kaniner, høns, ænder etc. og lægger stor vægt på at skabe gensidig tillid og trygge rammer for dyrene og tilgodese såvel kæledyrets som ejerens ønsker og behov.

Tina Hubert hedehusene Hedehusene Female e1467559577934
Tina Hubert
Dyrene giver mig en utrolig energi og en masse dejlige, positive oplevelser. Jeg bliver altid i godt humør, når jeg er sammen med dyrene. Samtidig kan jeg også på mine daglige lufteture med hundene nyde naturen på alle tider af året.

LAD OS PASSE DIT KÆLEDYR MENS DU ER PÅ FERIE

Uanset om du skal på en kortere eller længere ferie – eller du blot ikke har mulighed for selv at passe dit kæledyr i en periode, så lad os klare pasningen for dig.

SEND EN FORESPØRGSEL